Bokalen

De Heineken Okeanos Competitie Tweekamp (HOCT) is onderdeel van een aantal verschillende bokalen. Voor de Okeanos Sprintbokaal is de HOCT zelfs de finale!

OKEANOS SPRINTBOKAAL
De Okeanos Sprintbokaal is een bokaal voor korte afstanden. Dus is je ploeg goed op afstanden tot 500 meter? Of willen jullie gewoon alles winnen? Geef je dan op voor de Okeanos Sprintbokaal! Het klassement wordt opgemaakt over 6 (C4+, 4+, 4*, Mix2x) of 7 (8+) wedstrijden, waarvan het verplicht is om er vier te starten. De bokaal kan gestart worden door C4+, 4+, 4*, Mix2x en Cl8+ ploegen.

NOOC BOKAAL
De NOOC-Bokaal is dé bokaal voor eerstejaars competitieroeiers. Binnen deze bokaal is het alleen mogelijk om als onervaren roeier in een C4+ te starten. Dit is dus het overgrote deel van de competitieroeiers. De NOOC-Bokaal is dit jaar voor het eerst gesplitst in twee gelijkwaardige bokalen, waardoor er meer ruimte is voor onervaren roeiers om de roeisport te ontdekken.

 

Meer informatie en de bepalingen voor de bovenstaande bokalen zijn te vinden op de website van het Nationaal Overlegorgaan Competitieroeien (NOOC).

Naar boven

Vrije Universiteit

Social Media

Contact

Straatnaam en huisnummer
Bosbaan 8

Postcode en plaats
1182 AG Amstelveen

Bel ons op
+31 (0)20 644 89 88

Stuur ons een mailtje
tc@okeanos.nl